Gjejeni se çfarë nuk shkon në këtë foto…

Gjejeni se çfarë nuk shkon në këtë foto…

Të jesh vëzhgues do të thotë të shikosh gjithçka rreth teje (njerëzit, situatar, ngjarjet, etj.) e më pas të mendosh në mënyrë kritike për ato që sapo ke parë.

Shkathtësia për vëzhgimin e gjërave është shumë e rëndësishme në jetën tonë të përditshme pasi forcon aftësinë për të bashkëvepruar me të tjerët dhe për t’iu përgjigjur botës në një mënyrë të përshtatshme.

Ne kemi përgatitur një enigmë e cila do testojë aftësitë tuaja vëzhguese. Gjeni çfarë nuk shkon në këtë foto?

Nëse nuk e gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë:

Edhe pse është një foto ngatërruese ne e dime se arinjtë polar jetojnë në Polin e Veriut ndërsa pinguinët jetojnë në Polin e Jugut.

TAGS