Gjendet peshku me dhëmbë njeriu

Gjendet peshku me dhëmbë njeriu
Tash esht Koha

Maleah Burrows, 31 vjeçare, hasi në peshkun e çuditshëm në brigjet e ishullit St.Simons në Gjeorgji.

“Unë fillimisht mendova se ishte një peshk i thjeshtë, por më pas e pashë nga afër. Ia pashë dhëmbët dhe u trondita sepse kurrë nuk kisha parë një gjë të tillë”, tha ajo.

Tash esht Koha
TAGS