Gjërat interesante që mund t’i shihni vetëm në Tajlandë

Gjërat interesante që mund t’i shihni vetëm në Tajlandë

Tajlanda është   më të vërtetë një vend ku ju mund të zbuloni gjëra të papritura.

Tailandezët adhurojnë kukulla të gjalla, shtypin selfiet e tyre në kafe, dhe madje David Beckham e ka gjetur vendin e tij në një tempull Budist, shkruan Bright Side.

Disa vende interesante dhe tradita të çuditshme të Tajlandës:

Nëse doni diçka të pazakontë, mund të provoni një kafe me selfie tuaj!

Përgatituni për t’u lagur plotësisht në Festivalin e Ujit Thai

Kukullat jetëgjatë mendohet se sjellin fat të mirë

Samut Prakan – një qytet antik me ndërtesa marramendëse

Ka një treg ushqimi në mes të shinave hekurudhore për ata që preferojnë blerje të rrezikshme

TAGS