Gjilani në ethe

Gjilani në ethe

Të shtunën në orën 17.00 do të zhvillohet derbi më i madh në vendin tonë, mes dy skuadrave të një qytetit, Dritës dhe Gjialnit dhe që të dyja luftojnë për titullin e kampionit.

Drita kryeson me 65 pikë, pasojnë Ballkani me 62, Gjilani me 61 pikë etj. pas 30 jave të zhvilluara deri me tash. 

“Po vjen… Të dashur qytetarë të Gjilanit , para dy viteve ju treguam të gjithëve si pritet kampioni në qytet. Këtë vit po na vjen përsëri , në shtëpinë e vet , në qytetin e Kampionëve !

Tri beteja deri në fund të luftës!

Një luftë e përbashkët.

Një qytet i bashkuar për një klub.

Një klub për gjithë qytetin!,

Përpara djema , ta kthejmë në shtëpi !” , kanl shkruar tifozët “Intelektualët”.