Gjimnazistet e Shkupit dhe të Gostivarit protestë para Qeverisë, kundër ndotjes së ajrit (FOTO/VIDEO)

Tash esht Koha

Gjimnazistet e Shkupit dhe të Gostivarit janë mbledhur para Qeverisë për të protestuar kundër ndotjes së ajrit! Protesta përkrahet edhe nga Ambasada e parë e fëmijeve në botë “Megjashi” e cila kërkon përgjegjësi nga institucionet përgjegjëse!

 

Tash esht Koha
TAGS