Gjoba për 680 persona për mosmbajtje të maskës gjatë 24 orëve të fundit

Gjoba për 680 persona për mosmbajtje të maskës gjatë 24 orëve të fundit

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mosmbajtjen e masës janë regjistruar 680 kundërvajtje.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.