Gjyqi i Apelit i zvogëlon masën e burgimit ish-ministres Jankullovska

Gjyqi i Apelit i zvogëlon masën e burgimit ish-ministres Jankullovska

Ish-Ministrja e MPB-së, Gordana Jankullovska do të duhet të shkojë në burg, pasiqë gjyqi i Apelit e ka vërtetuar aktgjykimin e rastit “Tanku”, mirëpo edhe do ti ul dënimin nga gjashtë në katër vjet burg. Sipas aktvendimit të shkallës së parë të njëjtës i ishte shqiptuar dënim me gjashtë vite burg.

Gjyqi i Apelit në Shkup njofton se, duke ndjekur procedurat e rastit “Tanku”, pas seancës publike, ka sjell vendim me çka ankesat e të akuzuarës G.J , pjesërisht ti zhvlerësojë dhe aktvendimin e shkallës së parë në lidhje me dënimin e të akuzuarës të dënojë me katër vite burg nga fillimisht gjashtë vjet.

TAGS