Gjyqtarja shqiptare: Ndjehem krenare

Gjyqtarja shqiptare: Ndjehem krenare

Gjyqtarja shqiptare nga Struga, Besa Lleshi, është e lumtur që ka diplomuar. 

“E Diplomuar  “Kultur Fizike” Faleminderit Zot që më dhae shendet dhe vullnet për ta gëzuar këtë ditë  Gjithashtu faleminderojë Profesoret e nderuar ,që morën pjes në Komision për mbrojtjen e Temës. Prof.Dr.Haki Ismail, iDr.Sc. Alim Hajredini Mentor : Doc.Dr. Kastriot Shaqiri, i cili më ndihmojë ta kem më të lehtë rrugëtimin deri tek mbrojtja e Temës.

Dua të faleminderoj dhe shumë profesor të tjerë, që më kanë qëndruar pran aty ku kam patur nevojë,jo vetëm unë,por cilido student. Ndjehem krenare dhe e lumtur që kam qenë studente në Universitetin e Tetovës,drejtimi “ Kultur Fizike “.

Por mos harrojë që mbështetja kyçe në jetën time ka qenë familja ime. Ku dhanë gjithçka nga vetja që unë ta arrijë, dhe ta gëzojë këtë ditë  Ju faleminderojë nga Zemra për çdo përkrahje”, shkruan Lleshi.