Gostivar: Grisin materialin propagandues zgjedhorë të partisë politike

Gostivar: Grisin materialin propagandues zgjedhorë të partisë politike

Mbrëmë në ora 23 e 50 minuta, 43-
vjeçari G.A. nga Gostivari në SPB Tetovë ka
denoncuar, se persona të panjohur në periudhën
prej ora 23.00 deri ora 23 e 50 minuta, kanë dëmtuar
gjegjësishtë, kanë grisur materialin propagandues
zgjedhorë të partisë politike, të cilat kanë qenë të
varura nëpër shtyllat e ndriçimit publik në rrugën
,,Vëllezërit Gjinovski” në Gostivar.
Merren masat për zbardhjen dhe dokumentimin e
rastit.Ts.