Graciono e quan “palaço që shet veten për të dalë në televizor”, i kundërpërgjigjet Valeri: Ti je një copë balerini

Graciono e quan “palaço që shet veten për të dalë në televizor”, i kundërpërgjigjet Valeri: Ti je një copë balerini

Dy ish-banorët e `Big Brother´ Graciano Tagani dhe Valer Kolnikaj të ftuar në emisionin “Shqipëria live”, zhvilluan një debat të ashpër mes tyre.

Të pyetur se kush ishin personat më të famshëm që kishin dalë nga BB, në studio filloi debati. Graciano iu drejtua Valerit duke i thënë se bënte si palaço vetëm për të dalë në ekran, ndërsa Valeri i është kundërpërgjigjur duke i thënë se është vetëm një copë balerini.

Graciano Tagani: Ti je përfaqësuesi i BB, për çfarë je i famshëm për shembull?

Valer Kolnikaj: Unë përshembull kam qënë opinionist në ‘Top Shoë’ që ti nuk ke pasur shansin që të jesh, kam qënë pjesë e Dance ëith me…

Graciano Tagani: E di çfarë është ndryshimi, të përfaqësosh veten tënde dhe palaçon që bën ti

Valer Kolnikaj: Fjala merr vlerë nga goja e kujt del

Graciano Tagani: Hatri i këtij emisioni është që t’i përballë me mua. Këta janë njerëz që shesin veten për të dalë në televizor. S’kanë karakter dhe shesin çdo gjë për të qënë në qendër të vëmendjes. Për ty jam duke folur

Valer Kolnikaj: Je duke folur me një mjek që ka arritur shumë gjëra, ti je një copë balerini. Ashtu je.

TAGS