Gratë i preferojnë më shumë burrat e martuar, kjo është arsyeja

Gratë i preferojnë më shumë burrat e martuar, kjo është arsyeja
Tash esht Koha

Përmes një artikulli të publikuar në Daily Star, është treguar se disa nga gratë i preferojnë më shumë burrat e martuar për disa arsye.

Në këtë artikull ka folur edhe një eksperte e cila ka treguar se ajo tërheqet më shumë nga burrat e martuar.

Ajo tregoi që i preferon burrat e martuar për shkak që janë më të natyrshëm dhe më respektues.

Po ashtu ajo shtoi se i pëlqen marrëdhënia me burrat e martuar për shkak që kërkojnë më shumë vetëm lidhje fizike pa asnjë angazhim.

Tash esht Koha
TAGS