Hajredini: Dita e re nuk do të lindte kurrë, po të vazhdonte pushteti i Ali Ahmetit me Gruevskin

“Dita e re”,z.Ali Ameti, kurrë nuk do lindëte sikur të vazhdonte pushteti I yt I përbashkēt me Nikolla Gruevskin, gjatë të cilit ti pohon “se ke bërë punë të mira dhe të vlefshme”.
Pa ndihmën e SHBA-ve dhe EU-s, si dhe shqiptarēve të cilët nuk votuan për partinë tënde dhe votuan për Zaevin, ti edhe sot e kësajë dite do vazhdoje të bësh “punë të mira dhe të vlefshëme” me z.Gruevski”, shkruan Xhevdet Hajredini./Almakos