Hapen hotelet dhe objektet gastronomike

Hapen hotelet dhe objektet gastronomike
Tash esht Koha

Мësoхет se qeveria tashmë ka vendosur për hapjen e hoteleve dhe objekteve gastronomike. Vendimi pritet të kalon sot në seancën e qeverisë në ora 16:00.

Tash esht Koha