Haraçinë, dalje e ulët në votime

Procesi i votimit në Komunën e Haraçinës vijon në mënyrë të qetë dhe pa pengesa. Megjithatë dalja në votime e qytetarëve mbetet relativisht e ulët.

The post Haraçinë, dalje e ulët në votime appeared first on ALSAT-M.

TAGS