Harry dhe Meghan drejt divorcit? Mediat ndërkombëtare hedhin dritë për martesën e çiftit

Harry dhe Meghan drejt divorcit? Mediat ndërkombëtare hedhin dritë për martesën e çiftit

Prej
disa
kohesh,
perflitet
se
Harry
dhe
Meghan
Markle
janë

krizë
dhe
mund

ndahen.Shkak
i
kesaj
jane
spekulimet
se
Meghan
detyroi
Harry


hiqte
dorë
nga
postet
mbretërore
për
tu
larguar
drejt
Kanadasë.Burime
për
“Life
&
Style”
se
marrëdhënia
e
çiftit
mbretëror
ishte
tensionuar
përgjatë
dy
muajve

fundit
për
shkak

lajmeve

qarkullonin.Përveç
kontrollit

pa
nderprere
mediatik
me

cilin
përballen,
marrëdhënia
e
çiftit
mbretëror
është
bërë
gjithashtu
e
tendosur
për
shkak

prejardhjeve

tyre

ngjashme.
Princi
Harry
dhe
Markle

dy
vinin
nga
familje

çrregullta,
ku
prindërit
u
divorcuan
kur
ishin
shumë

rinj.

Mediat
e
huaja
thonë
se
kjo
mund

jetë
një
arsye
e
fortë
përse
Princi
Harry
dhe
Markle
dëshirojnë

punojnë

shumë
për
martesën
e
tyre.
“As
Meghan,
as
Harry
nuk
u
rritën

një
familje
tradicionalisht

qëndrueshme,
dhe
ndërsa
flisnin

përgjithësi,
thonin
se
kishin
një
fëmijëri

lumtur,
prandaj
është
e
rëndësishme
për
ta

Archie
t’i
shohë
prindërit
e
tij

një
lidhje

dashur,”
tha
burimi
për
“Page
Six”.