Helmohen 11 nxënës brenda shkollës në Bulqizë

11 nxënës të klasës së gjashtë të një shkolle në Bulqizë kanë përfunduar në spital.

Raportohet se nxënësit në orën mësimore të laboratorit kanë përdorur një lëndë kimike të llojit sapun dhe kjo ka krijuar shqetësime duke bërë që ata të dërgohen me shpejtësi në spital.

Ende nuk dihet gjendja shëndetësore e nxënësve, ndërsa vijojnë të trajtohen me serum nga bluzat e bardha në Bulqizë. /Lapsi.al

TAGS