Hipopotami, kafsha prej të cilës ikin “mbretërit” e xhunglës (Foto)

Ky është momenti i pabesueshëm kur një hipopotam gjigant del nga uji duke tmerruar tre luanë të etur. Kafsha tejet nervoze lufton për të rifituar territorin.

Hipopotami i guximshëm në Botsvana u përball me grabitqarët e saj natyralë.

Pas trembi treshen e grabitqarëve të mëdhenj të Afrikës, hipopotami qëndroi buzë lumit duke vazhduar i qenë banjën e diellit.

Hipopotamët janë kafshë agresive dhe mund të rriten deri në 1.5 ton. Fotot e fundit u bënë në Parkun Kombëtar të Chobe në Botsvana. /oranews/

TAGS