Hiqet ndalesa për lëvizje në pyje dhe rajonet pyjore

Hiqet ndalesa për lëvizje në pyje dhe rajonet pyjore

Hiqet ndalesa për lëvizje në pyje dhe rajone pyjore që ishte në fuqi nga data 29 e muajit të kaluar për shkak të paraqitjes së një numri të madh të zjarreve.

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave sot kumtoi se vendimi për ndalesë të pjesshme për lëvizje në pyje hiqet për shkak të asaj që për momentin me informatat që i kemi nga terreni, nuk ka zjarre aktive dhe nuk ka rrezik nga paraqitja e zjarreve të reja.

Loading…

TAGS