“Hiqini duart nga Kosova”, kush e shpalosi dhe çfarë kuptimi ka parulla

“Hiqini duart nga Kosova”, kush e shpalosi dhe çfarë kuptimi ka parulla

Sonte në takimin mes Shqipërisë dhe Francës është parë një baner me parullën “Hands off from Kosovo”, që në gjuhën shqipe do të thotë “Hiqni duart nga Kosova”.

Tifogrupi që zbuloi këtë parullë quhen Illyrian Elite, dhe këtë vendosin ta bëjnë në ndeshjen inauguruese të stadiumit Arena Kombëtare.

‘Hand off from Kosovo’, e grupit Illyrian Elite i dedikohet Presidentit Thaçi, kryeministrit Rama dhe presidentit francez Macron.

Lidhur me deklaratat për shkëmbim territoresh.

Lajmi i konfirmuar për Dukagjinin nga tifo-grupi.