Humb jetën nga Koronavirus një tjetër mjek, erdhi dje rëndë nga Tropoja

Humb jetën nga Koronavirus një tjetër mjek, erdhi dje rëndë nga Tropoja

Koronavirus i ka marrë jetën një tjetër mjeku. Bëhet fjalë për Anibal Byberaj nga Tropoja, që ka mbërritur ditën e djeshme në spitalin COVID 2.Bëhet me dije se ai ka ardhur në gjendje të rënduar nga Tropoja dhe menjëherë është intubuar, por edhe pas përpjekjeve nuk ka mundur t’ja dalë. Byberaj ka qenë mjek dhe drejtor i spitalit për shumë vite.