“Humbëm nga Reali n’finale sepse ishim të rraskapitur, nuk u përleshem”

“Humbëm nga Reali n’finale sepse ishim të rraskapitur, nuk u përleshem”
Tash esht Koha

Giorgio
Chiellini
ka
mohuar
një
përleshje
mes
futbollistëve

humbjen
4-1

Juventusit
ndaj
Real
Madrid

finale

Ligës

Kampionëve

vitin
2017.

Juve
po
barazonte
1-1
me
Madridin
1-1

Finalen
e
Ligës

Kampionëve,
por
pranuan
tre
gola

pjesën
e
dytë,
spekulimet
ishin
se
ndodhi
diçka

dhomën
e
zhveshjes
gjë

ndikoi

paraqitjen
e
lojtarëve

“Zonjës

Vjetër”.

Sidoqoftë,
mbrojtësi,

një
fragment
tjetër
nga
autobiografia
e
tij
e
re,
‘Io,
Giorgio’,
konfirmoi

shokët
e
tij

skuadrës
ishin
vetëm
‘të
lodhur’.

“Është
folur
shumë
për
ndeshjen

Cardiff,
për
humbjen
e
famshme

finale

Ligës

Kampionëve
ndaj
Real
Madridit”,
shkroi
35-vjeçari.

“Epo,
asgjë
e
çuditshme
nuk
ka
ndodhur.
Ne
ishim
vetëm

lodhur.
Asgjë
nuk
ka
ndodhur

pushim

pjesës

parë.
Askush
nuk
u
përlesh”.

“Ne
humbëm
sepse
ishim

rraskapitur.
Finalet
gjithmonë
vijnë
shumë
vonë
për
ne.
Ne
ishim
jashtëzakonisht

lodhur
pas
pjesës

parë,
Mandzukic
nuk
ishte

gjendje

ecë
dhe
Pjanic
njëjtë”.

“Të
dy
po
i
mjekonin
gjunjët
ndërsa
trajneri
fliste.
Ne
ishim
pa
frymë”.

“Ishte
1-1,
por

pas
mbaroi

mënyrë
dramatike”.


MEDIAL.mk

Tash esht Koha