Humor shkodran, Sali Berisha “fut” Ramën në pusetë

Humor shkodran, Sali Berisha “fut” Ramën në pusetë

Anulimin e vizitës së kryeministrit Rama në Shkodër e komenton edhe ish- lideri i PD-së, Sali Berisha.
Ai shkruan me doza ironie se Rama u tremb nga protesta e shkodranëve dhe shkoi i kërkoi këta të fundit në Vlorë.

Kujtojmë që për ditën e shtunë Rama kishte njoftuar paraprakisht për një axhendë në Shkodër, por anuloi gjithçka dhe shkoi në Vlorë, aty ku tërhoqi një titull për nënën e vet Aneta Rama të akorduar nga Urdhri i Stomatologut.