Hynë në banesë me forcë, vodhën para dhe ari

Tash esht Koha

Një person ka raportuar se të dyshuar të panjohur kanë depërtuar me forcë në banesën e tij në Prizren.

I njëjti ka deklaruar se personat e panjohur kanë deportuar me forcë në banesën tij prej ku kanë vjedhur para të gatshme dhe një sasi ari, thuhet në raportin e policisë.

Tash esht Koha
TAGS