Hyundai Prophecy që mbushet me rrymë është gati të rivalizojë me Porsche 911

Hyundai Prophecy që mbushet me rrymë është gati të rivalizojë me Porsche 911

Më formën që ka, mund të jetë një rivale e fuqishme e makinës sportive gjermane

Kohëve të fundit, Hyundai ka befasuar me disa dizajne shumë mbresëlënëse, prej versionit të i20 deri te Sonata e re, që duket shumë më ndryshe, transmeton Telegrafi.

Tani, ky prodhues korean, ka befasuar me një modelin Prophecy, që është një makinë e cila mbushet me rrymë.

Vetëm një fotografi e kësaj makine është shpërndarë, ndërsa në tërësi pritet ta shohim në Geneva Motor Show që fillon gjatë muajit që vjen.

Pjesa e pasme e kësaj makine, e ka një dritë të gjatë vertikale, që zë tërë hapësirën e pasme, si dhe dy drita të gjata që bien teposhtë.

Forma rrumbullake që ka Hyundai Prophecy, e bëjnë që të jetë gati të rivalizojë me Porsche 911, pasi duke se është një makinë shumë e fuqishme dhe e mirë.