Hyundai Venue do të konkurrojë në treg me çmim shumë të lirë

Hyundai Venue do të konkurrojë në treg me çmim shumë të lirë

Ky crossover, do të ketë çmim shumë më të lirë se rivalët

Modeli Venue që ka përmasa më të vogla se Kona, mund të jetë crossoveri më i vogël që Hyundai e ka prodhuar deri më tani, transmeton Telegrafi.

Dukja e mirë, sistemi praktik dhe çmimi i lirë, janë ato që përbëjnë këtë makinë koreane, që ka çmim fillestar prej 16,500 eurove.

Versioni i Venue SE kushton 17,600 euro, ndërsa përfshinë Apple CarPaly dhe Android Auto, përshirë SmartSense për rritjen e sigurisë dhe një ekran digjital me tetë inç.

Pagesa prej 18,200 eurove për Venue SEL siguron Rear Cross-Traffic Colision Warning, timonin me mbështjellës lëkure, hapjen e dyerve pa çelësa, tavanin me panel xhami dhe rafte rrotulluese nën hapësirat për vendosjen e krahut.

Rivalët do ta kenë të vështirë të konkurrojnë me Hyundai Venue, pasi që ka çmim të lirë në treg dhe është një makinë shumë e mirë