I biri bën 4 vjeç, Andrra Destani i dedikon fjalët më të ndjera: Të dua sikur mos kishte një të nesërme…

I biri bën 4 vjeç, Andrra Destani i dedikon fjalët më të ndjera: Të dua sikur mos kishte një të nesërme…

Sot
është
një
ditë
e
veçantë
për
familjen
e
Sinan
Hoxhës
dhe
Andrra
Destanit.
Vogëlushi
i
tyre,
Ansi
feston
ditëlindjen
dhe
përveç
urimeve

marra
nga
njerëzit
e
dashur,
nuk
kishte
se
si

mungonte
një
urim
plot
ndjenjë
nga
mami
Andrra.Andrra
ka
publikuar

profilin
e
saj

Instagramit
disa
foto

përkojnë
me
periudha

ndryshme,

nga
lindja
e
vogëlushit
e
deri

sot.
Krahas
fotos
ajo
i
ka
dedikuar
Ansit
fjalët


ëmbla,
teksa
shprehet
se
ai
është
bekimi
i
çdo
dite.

“E
falenderoj
zotin
për
gjithçka
kam,
por
asnjëherë
s’do

jetë
mjaftueshëm
për
ty!
E
di,
e
ndjej
se
dielli
yt
nuk
do

shuhet
kurrë,
por
çfarëdo

na
servirë
jeta
unë
premtoj

jem
me
ty
pakohë

çdo hap
tëndin.
Mos
e
ndal
kurrë
vrapin
e
jetës,
për
askënd
e
asgjë…Je

çdo
lutje
timen,
biri
im!

dua
sikur
mos
kishte
një

nesërme…
4
vite
me
ty
ishin

shumë
se
një
ëndërr.
Gëzuar
ditëlindjen,
bekimi
im
i
çdo
dite”,
ka
shkruar
Andrra.