I vendoset tritol memorialit të nacionalistit grek në Finiq

I vendoset tritol memorialit të nacionalistit grek në Finiq

Memoriali i Thimio Lolit në fshatin Kranë të bashkisë Finiq është hedhur sërish në erë.

Ngjarja ka ndodhur në orët e para të mëngjesit.

Kanë qenë banorët e zonës ata të cilët kanë njoftuar policinë dhe kjo e fundit ka nisur hetimet.

Kjo nuk është hera e parë që memoriali i nacionalistit grek Thimio Loli hidhet në erë.