Ilir Meta: Kryeministri është në panik sepse shqiptarët mezi presin 25 prillin ta ndëshkojnë!

Ilir Meta: Kryeministri është në panik sepse shqiptarët mezi presin 25 prillin ta ndëshkojnë!
PA MASKË

PA MASKË

Gepostet von 24-ore.info am Freitag, 18. September 2020

Presidenti Ilir Meta, ka folur edhe lidhur me zgjedhjte e 25 prill,të vitit të ardhsëm. Në intervistën “Pa maskë” ai thotë se kryeministri aktual i vendit është në panik andaj bën marrëzira të papranueshme, siç është edhe prishja e marrëveshjes së 5 qershorit, njofton 24-ore.info. 

“Besoj se shqiptarët e kanë marrë vendimin dhe mezi po e presin 25 prillin. Dhe i shikoj të pashpresa, megjithëse shumë tëturpshme dhe të neveritshme të gjitha përpjekjet për të krijuar një platformë frikësimi, jo një platformë alternative, njëplatformë pozitive, një platformë elektorale që krijon besim dhe bazuar në këtë besim kërkon edhe një mbështetje. Kështu që si president do të bëjë gjithçka që populli shqiptarë të marrë pjesëmasivisht në këto zgjedhje dhe jashtë çdo lloj presioni të tregojëdinjitetin e tij dhe t’i bëjë zgjedhjet e duhura. Madje, t’i ndëshkojë ata që do t’i bëjnë presione gjatë  gjithë kësaj kohe qoftë përmes largimeve nga puna në rast se nuk bëhen kaq vota, kaq vota, sipas formularëve që ju ndoshta e keni ndjekur që kanëfilluar t’i shpërndajnë nëpër institucione, qoftë përmes formave të tjera të presioneve dhe qoftë përmes blerjes së votave që ështënjë femonen që është denoncuar në dosjet që duhej të ishin hetuar prej kohe”, pohon presidenti Meta./24-ore.info