Inter sfidon tabunë në San Paolo kundër Napolit

Inter sfidon tabunë në San Paolo kundër Napolit
14:44 | 6 Janar 2020

Viti i ri në Itali startoi si zakonisht me atmosferën festive të Epifanisë dhe kampionati italian tashmë bëhet gati për të kompletuar javën e parafundit të fazës së parë të këtij edicioni të Serisë A.

TAGS