Isa Mustafa: Nesër ose të hënën votohet qeveria e re e Kosovës

Isa Mustafa: Nesër ose të hënën votohet qeveria e re e Kosovës
Tash esht Koha

Me vendimin e Gjykatës Kushtetuese pritet që shumë shpejt LDK të thërrasë edhe seancën për votimin e qeverisë së re të Kosovës.Mustafa pas mbledhjes së kryesisë së LDK, ka thënë se nesër ose të hënën thirret seanca ku do votohet qeveria e re me koalicionin LDK, AAK, Nisma Socialdemokrate dhe komunitetet pakicë.

“Sot kemi takim konsultativ me organet e partisë. Të shtunën ose të hënën pritet të thirret seanca”, ka thënë para mediave Mustafa

Tash esht Koha