Ish-banori i `Big Brother´ habit me deklaratën e tij: Vajzat e BB kanë përfunduar eskorta

Ish-banori i `Big Brother´ habit me deklaratën e tij: Vajzat e BB kanë përfunduar eskorta

Ish-banori i `Big Brother´, Valer Kolnikaj i ftuar në “Shqipëria live” u shpreh se shumica e vajzave që kanë qënë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, e kanë shfrytëzuar vëmendjen për t´u bërë eskorta.

Sipas tij, shumë prej tyre janë të përfshira në afera seksuale dhe ky ka qënë suksesi më i madh që ato kanë arritur.

“Nuk kam hyrë për të bërë vëllezër dhe motra aty por sepse synoja televizionin. Unë kam të njëjtën familje, nuk e kam shfrytëzuar Big Brotherin për t’u bërë eskortë sepse shumica e femrave ashtu janë bërë. Shumë vajza të bukura që kanë qënë në Big Brother vetëm për t’u bërë eskorta. Shumë janë përfshira në afera seksuale. Ai është suksesi më i madh që kanë pasur. Ka plot raste, në Big Brother ka raste sa të duash,”-u shpreh Kolnikaj.

TAGS