Ishulli i gjarpërinjve në Brazil, ku helmi të vret në mënyrën më të keqe

Ishulli i gjarpërinjve në Brazil, ku helmi të vret në mënyrën më të keqe
Tash esht Koha

Në Brazil, 33 kilometra larg qytetit të Sao Paulos gjendët një vend që quhet ‘Ishulli i Gjarpërinjve’.

Ky ishull është i frikshëm dhe besohet se atje jetojnë mbi 4000 gjarpërinj.

Në këtë vend ndalohet hyrja e njerëzve dhe vetëm një herë në vit lejohen që të hyjnë studiuesit e gjarpërinjve.

Tash esht Koha
TAGS