Ismet Shurdhani – veprimtar i Gjeneratës së Republikës 

Ismet Shurdhani – veprimtar i Gjeneratës së Republikës 
Tash esht Koha

Ish gjyqtari i mirënjohur i futbollit, Ismet Shurdhani, do të mbahet mend gjithmonë për veprat që ka lënë në aktivitetet e futbollit. 
Ai i takon Gjeneratës së Republikës.

Shurdhani është veprimtar i shquar i periudhës së viteve të 90-ta, i cili më shumë shokë dhanë çka është e mundur që të mbijetojë futbolli dhe sporti në përgjithësi.

Shurdhani së bashku me mijëra sportistë nuk u ndalën në asnjë moment, iu bënë ballë fortunave të agresorit serb në vitet më të vështira, 1991-1999. 

Shurdhani është prej gjyqtarëve më mirë që ka Kosova dhe sot jeton një jetë të qetë në komunën e Kaçanikut.

MEDIAL.mk

Tash esht Koha