Iva Tiço bën publike lidhjen për herë të parë: Është i duhuri për mua

Iva Tiço bën publike lidhjen për herë të parë: Është i duhuri për mua
Tash esht Koha

Gazetarja, Iva Tiço teksa ishte e ftuar në “Ëake up”, ka rrëfyer se e ka gjetur dashurinë e jetës. Iva foli për herë të parë për mashkullin që i ka rrëmbyer zemrën, dhe shprehet  se ai  është dhe i duhuri për të.

Isli Islami: Si erdhi kjo dashuri në këtë fazë të jetës për ty? Të gjeti të papërgatitur?

Iva Tiço: Jo, më gjeti shumë të përgatitur, e prisja dhe ajo që e kisha thënë pak a shumë tek libri ishte që gjatë gjithë kësaj kohe mos u sistemo vetëm për shkak të rrethanave, por prit fluturat në stomak ose prit të duhurin. Fluturat në stomak ekzistojnë që ç’ke me të, por unë këtë po prisja, prandaj nuk u sistemova gjithë këto vite që të ishte ai i duhuri siç e doja unë. Mund të mos jetë i duhuri për dikë tjetër, por është i duhuri im.

Tash esht Koha
TAGS