Ivanov ja dorëzon madnatin Zaevit, këto janë fjalët e para të tyre(FOTO)

Presidenti i shtetit Gjorge Ivanov ja dorëzoi liderit të LSDM-së, Zoran Zaev mandatin për formimin e Qeverisë së re.

“Koalicioioni i udhëhequr nga LSDM e cila ka shumicë, e ka propozuar Zaevin për kandidat të cilit do t’i jepet mandati për formimin e Qeverisë së re”, tha Ivanov.

Më pas lideri i LSDM-s, Zoran Zaev lexoi tha se dy pengesat për dhënien e mandatit janë larguar: Letra është dërguar nga kryetari i Kuvendit, dhe janë dhënë garancionet e kërkuara.