Ja emrat e drejtorëve dhe funksionarëve të shkarkuar (VIDEO)

Ja emrat e drejtorëve dhe funksionarëve të shkarkuar (VIDEO)

Kryeministri Zoran Zaev në një konferencë me gazetarët në Qeveri ka shpalosur listën e emrave të funksionarëve të shkarkuar nga postet e drejtorëve, kryetarët dhe anëtarët e bordeve si dhe funksionarë të tjerë. Kjo masë vjen pas ndërrimit të ministrave. Ja konferenca e plotë ku shpalosen emrat:

https://youtu.be/Zbqa6BFFgoY