Ja kush janë çifti që kanë ndërruar jetë në aksident tragjik në Itali

Ja kush janë çifti që kanë ndërruar jetë në aksident tragjik në Itali
Tash esht Koha

Në një aksident tragjik, rrugës nga Italia për në Francë, jetën e kanë humbur një çift bashkëshortor nga lagjja Metodija –Andonov – Çento. Bëhet fjalë për personin Ebubekër Sulejmani dhe bashkëshorten e tij Egzona Maksuti, të cilët kishin qenë nga 24 vjet.

Në aksidentin tragjik, ka mbijetuar fosnja e tyre 6 muajshe.

Çifti ka jetuar në Lion të Francës, ndërsa në Itali kishin shkuar për pushime. Fartkeqësia ka ndodhur gjatë kohës që po ktheheshin për në Francë.

Sipas policisë italiane, shkaku ka qenë lodhja e tepërt e shoferit të makinës.

Loading…

Tash esht Koha