Ja sa herë duhet të ndërroni brushën e dhëmbëve

Ja sa herë duhet të ndërroni brushën e dhëmbëve

Higjiena e gojës lidhet drejtpërdrejt edhe me furçën e dhëmbëve.

Ekzistojnë 100 deri 200 lloje të baktereve që jetojnë në gojën tuaj dhe të gjitha ato përfundojnë në furçë.

Pasi të keni përfunduar duke larë dhëmbët, duhet ta lani mirë furçën, dhe mirë do ishte që ta dezinfektonit me uthull, të paktën një herë në javë.

Po ashtu, rekomandohet që furça të ndërrohet një herë në tre javë.

TAGS