Ja sa ka kushtuar një komplet uniformash i Drejtorisë së Gjashtë të MPB-së (VIDEO)

Ja sa ka kushtuar një komplet uniformash i Drejtorisë së Gjashtë të MPB-së (VIDEO)

+ VIDEO/ Ja sa ka kushtuar një komplet uniformash i Drejtorisë së Gjashtë të MPB-së

+ VIDEO/ Ja sa ka kushtuar një komplet uniformash i Drejtorisë së Gjashtë të MPB-së http://www.almakos.com/ja-sa-ka-kushtuar-nje-komplet-uniformash-i-drejtorise-se-gjashte-te-mpb-se-video

Opublikowany przez Almakos.com 23 kwietnia 2018

Përfaqësuesit e Drejtorisë së Gjashtë të MPB-së sot fituan uniforma të reja zyrtare, transmeton Almakos.

Ministri i punëve të brendshme, Oliver Spasovski i promovonte uniformat duke theksuar se MPB-ja në bazë të furnizimit publik ka siguruar 464 uniforma për meshkuj dhe 39 uniforma për femra.

Çmimi për një komplet uniformash është 6560 den pa TVSH, ndërsa MPB për të gjitha uniformat ka harxhuar 3.299.680 den./Almakos/

+ VIDEO/ Ja sa ka kushtuar një komplet uniformash i Drejtorisë së Gjashtë të MPB-së

+ VIDEO/ Ja sa ka kushtuar një komplet uniformash i Drejtorisë së Gjashtë të MPB-së http://www.almakos.com/ja-sa-ka-kushtuar-nje-komplet-uniformash-i-drejtorise-se-gjashte-te-mpb-se-video

Opublikowany przez Almakos.com 23 kwietnia 2018