Ja shqiptarët që marrin pozita udhëheqëse në LSDM

Ja shqiptarët që marrin pozita udhëheqëse në LSDM

Ndryshime në strukturat e reja të LSDM-së. Mësoni emrat Edmond Ademi kryetar i Komisionit për politikë të jashtme dhe Fatmir Bytyqi kryetar i Komisionit për finansa në LSDM janë të përzgjedhurit e rinj në strukturat e sapozgjedhura në mbledhjen e fundit të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë, shkruan Almakos.