Ja si ka ndryshuar stilet ndër vite aktorja e ‘Game of Thrones’, Sansa Stark

Ja si ka ndryshuar stilet ndër vite aktorja e ‘Game of Thrones’, Sansa Stark
Tash esht Koha

Ja si ka ndryshuar stilet ndër vite aktorja e ‘Game of Thrones’, Sansa Stark

Aktorja e famshme Sophie Turner e njohur për tërë botën me rolin e Sansa Stark në serialin “Game Of Thrones”, është rritur në sytë tanë dhe stili flokëve të saj ka ndryshuar ndër vite.

Ajo ka nisur të luajë në serialin e HBO-së që kur ishte 14 vjeçare dhe aktorja britanike ka ndryshuar ngjyrën e prerjen e flokëve gjatë tërë kohës.

‘Ngjyra ime natyrale është bionde dhe ashtu ndjehem më së shumti unë. Me flokët e kuqe ndjehem më me klas dhe një grua më e fuqishme. Por kur jam bionde ndjehem normal dhe më “tom boy”, e ky është personaliteti im’, kishte thënë ajo në një intervistë.

Ndryshe, sezoni i fundit i serialit është shkruar nga një skuadër prej katër personave. DB Weiss, David Benioff, Dave Hill and Brian Cogman. Edhe pse George RR Martin ka qenë shkrues i ftuar i skenarit (ndërsa ka qenë autori I vetëm I librave, para se ai të krijohej si shfaqje televizive), ai ka marr pjesë në shkrimin e sezonit të tetë.

Tash esht Koha
TAGS