Jay Z dhe Kylie Jenner janë ndër yjet më të pasura sipas Forbes

Jay Z dhe Kylie Jenner janë prej yjeve më të pasura në Amerikë gjithnjë sipas Forbes.

Jay Z është në vendin e pestë me një pasuri prej 900 milionë dollarësh.

Pasuria e tij është rritur për 90 milionë dollarë për shkak të aksionve të tij në konjakun e ri “D’Usse” dhe shampanjës Armand de Brignac, plus për shkak të aksioneve në Roc Nation dhe TIDAL.

Për herë të parë Kylie Jenner hyn në listën e më të pasurve duke u barazuar me Hov në vendin e pestë.

Bukuroshja 21 vjeçare ka një pasuri prej 900 milionë dollarësh dhe është në rrugë për t’u bërë femra më e re miliardere.

(Foto: Getty Images)

Brendi i kozmetikës Kylie Cosmetics që është e tëra pronësi e saj ka 630 milionë dollarë vlerë që prej lansimit për herë të parë dy vjet më parë.

Por, këto dy yje nuk arritën të tejkalojnë George Lucas që është ylli më i pasur në Amerikë me 5.4 miliardë dollaër pasuri krejt kjo për shkak të kompansië filmike Lucasfilm që u shit te Disney për 4.1 miliardë dollarë në vitin 2012.

Steven Spielberg është në vendin e dytë me 3.7 miliardë dollarë, teksa Oprah Ëinfrey gjendet e treta në listë me pasuri prej 2.8 miliardë dollarë.

Legjenda Michael Jordan është në vendin e katërt me 1.7 miliardë dollarë pasuri për shkak të aksioneve të Nike Air Jordan dhe aksioneve në klubin e basketbollit Charlotte Hornets.

Top 10 yjet më të pasura në Amerikë bashkë kanë pasuri prej 18.7 miliardë dollarë.

Top 10 yjet më të pasura në Amerikë sipas Forbes

1. George Lucas – $5.4 miliardë
2. Steven Spielberg – $3.7 miliardë
3. Oprah Winfrey – $2.8 miliardë
4. Michael Jordan – $1.7 miliardë
5. (tie) Kylie Jenner – $900 milionë
5. (tie) Jay-Z – $900 milionë
7. David Copperfield – $875 milionë
8. Diddy – $825 milionë
9. (tie) Tiger Woods – $800 milionë
9. (tie) James Patterson – $800 milionë

TAGS