Kapen me marihuanë dy të rinj nga Bogovina

Kapen me marihuanë dy të rinj nga Bogovina

Me 14.09.2019 në ora 21.05, zyrtarët policor nga SPB Tetovë, në rrugën 29 nëntori në Tetovë e kanë arrestuar S.S.(31) dhe E.B.(28), dytë nga fshati Bogovinë, Tetovë, për shkak se gjatë kontrollit te to është gjetur marihuanë, transmeton Almakos.

Pas dokumentimit të tërësishëm të rastit kundër tyre do të ngritet padi adekuate penale.