Kapet me marihuanë 23 vjecari nga Kumanova

Kapet me marihuanë 23 vjecari nga Kumanova
Tash esht Koha

SPB Kumanovë ka ngritur padi penale kundër A.A.(23) nga Kumanova për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim të drogave narkotike”, transmeton Almakos.

Me 12.08.2019 në rrugën “Mosha Pijade” në Kumanovë, zyrtarët policor gjatë kontrollit të paditurit kanë gjetur dhe konfiskuar marihuanë.

Tash esht Koha