Kasami: Lëvizja BESA mbetet e përkushtuar në avancimin e të drejtave të grave në Maqedoni, “luftëtarja” e grave shqiptare falemderon publikisht Kasamin (Foto)

Kasami: Lëvizja BESA mbetet e përkushtuar në avancimin e të drejtave të grave në Maqedoni, “luftëtarja” e grave shqiptare falemderon publikisht Kasamin (Foto)

 

Profesoresha Universitare, Gjyla Çeliku e cila  në shoqëri njihet si luftëtërja e pa kompromis e të drejtave të grave dhe lufton për barazinë gjinore, ka  falemderuar njëherit ka shprehur publikisht përkrahjen e sajë për kandidatin e Lëvizjes Besa për Komunën e Tetovës, Bilall Kasami, për shkak se i njejti i ka thënë  se po i kushton rëndësi barazisë gjinore në partinë që po udhëheq, njëherit edhe i ka premtuar se do të mundohet që të njejtën ta bëj realitet edhe në komunën e Tetovës, shkruan Almakos.

 

 

 

 

TAGS