Category: Auto & Tech

Dizajni potencial i Galaxy S10 është shfaqur online

16/11/2018

Samsung pritet të lansoj Galaxy S10 në 2019. Sa i përket specifikave, nuk është e vështirë të supozohet se pajisja do të jetë e pajisur ... Read More

Apple planifikon të mundësoj që Siri të punoj “offline”

16/11/2018

Një nga problemet me shumicën e ndihmësve dixhital këto ditë është se ata kërkojnë një lidhje interneti për të punuar. Kjo është për shkak se ... Read More

Galaxy X duket mahnitës në imazhet e reja konceptuale

16/11/2018

Telefoni i palosshëm i Samsung Galaxy F, i quajtur “Galaxy X”, është shfaqur në imazhe të reja që tregojnë se si mund të duket e ... Read More

Mënyra e re u lejon hakerëve të vjedhin fotot e fshira në iPhone X

16/11/2018

Ne të gjithë e dimë ndjenjën e pakëndshme të fshirjes aksidentale të një dokumenti apo fotoje që nuk ka ndonjë mënyrë për tu rikuperuar. Kjo ... Read More

Ky është Jeep Gladiator 2020 (Foto)

15/11/2018

Pritjes i japin fund, imazhet e rrjedhura dhe disa detaje Në fillim të javës, ishte bërë e ditur se Scrambler i ri, do ta ketë ... Read More

Kina fillon planet për rrjetin 6G

15/11/2018

Përderisa kompanitë kërkojnë të fillojnë 5G vitin e ardhshëm, Kina planifikon të fillojë punën në 6G. Su Xin, kreu i grupit punues IMT-2020 të Ministrisë ... Read More

Liderët e Rinj në Shkencë dhe Teknologji (Foto)

15/11/2018

Nëpërmjet qëllimit “një robot për çdo fëmijë” synojmë të përmbushim misionin e projektit që është “inspirimi i liderëve të ardhshëm në fushën e shkencës dhe ... Read More

Tani mund t’i shkruani mesazhe bizneseve në Google Maps

15/11/2018

Google Maps po bëhet më funksional për bizneset. Vitin e kaluar, Google filloi të rregullonte një veçori që i lejonte përdoruesit ti shkruanin bizneseve përmes ... Read More

Me ‘Your Activity’, tani mund të njoftoheni për kohën që shpenzoni në Instagram

15/11/2018

Vitin e kaluar, Instagram u vlerësua si aplikacioni më i dëmshëm social për mirëqenien mendore. Nuk është për t’u habitur, të gjitha ato gjëra të ... Read More

Toyota prezanton TRD Camry dhe Avalon, para panairit të Los Angeles (Foto)

14/11/2018

Ende nuk dihet, nëse këto modele sportive do të kenë më shumë fuqi se paraardhëset Para disa ditësh, Toyota prezantoi pjesërisht TRD Camry dhe Avalon, ... Read More

Mazda3 i ri gjatë testimeve të fundit në rrugë (Foto)

14/11/2018

Kjo është hera e fundit që e shohim këtë makinë, para prezantimit të madh Brenda dy javësh, Mazda3 do të bëjë prezantimin e madh në ... Read More

Lamborghini Huracan i modifikuar me 2,000 kuaj fuqi, shpejtësi marramendëse brenda tetë sekondave (Video)

14/11/2018

Modifikimi që i është bërë makinës italiane, ka arritur të kalojë një katërtën e miljes për tetë sekonda Gjatë një gare që është zhvilluar në ... Read More