Category: Kryesore

Këshilli i Prokurorëve shkarkon Katica Janevën

14/09/2019

Photo: MIA Alsat 2019-09-14T20:44:20+02:00 Pas rishikimit të propozimit të Kuvendit, Këshilli i Prokurorëve njëzëri ka vendosur që Katica Janeva të shkarkohet nga funksioni i prokurores ... Read More

Shkarkimi i Janevës, mblidhet Këshilli i Prokurorëve

14/09/2019

Alsat 2019-09-14T19:14:21+02:00 Në këto momente është mbledhur Këshilli i Prokurorëve, i cili duhet të vendosë për shkarkimin e  prokurores Speciale Katica Janeva pas votimit në ... Read More

Kuvendi votoi për shkarkimin e Janevës

14/09/2019

Alsat 2019-09-14T19:00:44+02:00 Kuvendi miratoi propozimin që prokurorja speciale Katica Janeva të shkarkohet. 102 deputetë votuan pro. Vendimit i parapriu debat i ashpër mes pushtetit dhe ... Read More

VMRO: Propozimi i Zaevit është manipulues

14/09/2019

Alsat 2019-09-14T18:24:16+02:00 VMRO-DPMNE-ja opozitare e konsideron si manipulues propozimin e ri nga kryeministri Zoran Zaev për krijimin e Prokurorisë për korrupsion të lartë me shef ... Read More

Venko Filipçe njëri ndër ministrat më të mirë të shëndetësisë, çdo ditë promovon hapësira të reja shëndetësore

14/09/2019

Ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe është njëri prej ministrave më të suksesshëm në qeverinë e Zoran Zaevit si dhe është njëri prej ministrave më të ... Read More

Ambientalistët druajnë nga ndotja enorme e ajrit

14/09/2019

Alsat 2019-09-14T17:08:20+02:00 Në pragun e sezonit të ngrohjes, problemi i ndotjes së ajrit në vend, përsëri është çështje aktuale. Aktivistët me mesazh për autoritetet se ... Read More

Kopanica dhe Bukoviqi në “luftë” për ujin e pijshëm

14/09/2019

Alsat 2019-09-14T16:56:11+02:00 Dy fshatra të Komunës së Sarajit, Kopanicë dhe Bukoviq, tashmë një kohë të gjatë përballen për të njëjtin problem, ujin e pijshëm, zgjidhjen ... Read More

Shpërthen zjarr në Kërçovë

14/09/2019

Aktualisht në fshatin Kolibarë të Kërçovës, një zjarr i madh pyjor po përhapet në zonën e fshatit. Bashkësia lokale e këtij fshati doli me një ... Read More

Kamjan, protesta para objektit të shkollës

14/09/2019

Alsat 2019-09-14T16:43:26+02:00 Dhjetëra prindër të nxënësve të Shkollës Fillore “Sabedin Bajrami” të fshatit Kamjan protestuan kundër vendimit të komunës së Bogovinës që kjo shkollë të ... Read More

Këshilli i Prokurorëve pranon propozimin për shkarkimin e Janevës

14/09/2019

Alsat 2019-09-14T16:32:18+02:00 Pas përfundimit të seancës për propozimin për shkarkim të Katica Janevës në Kuvend, kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi vendimin e ka dorëzuar tek ... Read More

Përfundimi i hekurudhës Kumanovë – Beljakovc është prolonguar për vitin e ardhshëm

14/09/2019

Prolongohet sërish përfundim i ndërtimit të fazës së parë të projektit për lidhje hekurudhore ndërmjet Maqedonisë dhe Bullgarisë. Në vend që deri në fund të ... Read More

Fundi i sezonit, koncesioni i plazheve mbetet i pazgjidhur

14/09/2019

Alsat 2019-09-14T16:26:39+02:00 Ideja për marrjen e kompetencave të komunave të Ohrit dhe Strugës në pjesën e dhënies me koncesion të plazheve, u aktualizua sërish, por ... Read More