Category: Komuna

Komuna e Tetovës liron hapësirat e uzurpuara

06/04/2018

Aksionin që komuna e Tetovës e ka nisur përmes inspektoratit komunal i quajtur ‘Qyteti yt hapësira yte’ ka nisur të jap rezultate mjaft të mira ... Read More

Drejt përfundimit stacioni i ri i ngarkim-shkarkimit për grumbullim të mbeturinave në Tetovë

30/06/2017

Duke marë parasyshë faktin se problemi me pikën për ngarkim – shkarkimit që ishte një brengë shumëvjeçare e banorëve ashtu edhe e NPK “TETOVA” Tetovë, ... Read More

Si e transformoi Teuta Arifi çerdhen e narkomanisë në park për fëmijët

12/04/2017

Parku tek stacioni i autobusave për vite me radhë është anashkaluar nga të gjithë Kryetarët e Komunave të cilët kanë qeverisur me Tetovën. Po të ... Read More

Fillon mbjellja e drunjëve dekorativ në Komunën e Gostivarit

01/04/2017

Në Komunën e Gostivarit vijon projekti për gjelbërimin dhe mbjelljen e druve dekorativ në brendinë e qytetit. Aksioni i radhës, njofton Komuna e Gostivarit ka ... Read More

Banorët kërcënojne Komunën e Zhelinës: Ose pastroni rrugët ose i pastrojmë vet!

07/01/2017

Reshjet e pandërprera të borës jo vetëm që kanë paralizuar gjithë vendin, por kanë vështirësuar lëvizjen e banorëve të fshatrave rrugët e të cilëve janë ... Read More

Bejta: Me mua, fshatrat e Gostivarit do të lulëzojnë

04/12/2016

Karvani i takimeve parazgjedhore të kryetarit të Shtabit Komunal Zgjedhor, kryetarit të degës së Gostivarit dhe nënkryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Nevzat Bejta ... Read More

Fillon asfaltimi i rrugës “Bllagoja Toska” dhe terreneve sportive në sh.f “Kirili dhe Metodij”

25/11/2016

Duke e parë si një kërkesë emergjente nga banorët e lagjes të cilët jetojnë në këtë pjesë të rrugës "Bllagoja Toska" vendosëm në planin e ... Read More

Deponia në Dibër, burim i kancerit dhe sëmundjeve të tjera të rënda

06/11/2016

Dibra vijon të mbytet në tymin dhe erën e rëndë që vjen nga deponia e qytetit, e cila është vetëm disa qindra metra larg shtëpive ... Read More

Komuna e Tetovës fillon me ndërtimin e “Urrës së Kazazëve” në Tetovë

03/10/2016

Komuna e Tetovës ka filluar ndërtimin e të ashtuquajturës “Urra e Kazazëve” që gjendet në afërsi të objektit të ish shkollës së Gjimnazit, mbikalim ky ... Read More

Uji çështje e kryer. Teuta Arifi përuron rrjetin e ujësjellësit

01/10/2016

Teuta Arifi bashkë më ekipin qeveritarë sot kanë përuruar përfundimin e rrjetit të ujësjellësit të Tetovës. Të pranishëm ishin zv/Kryeministri Halili, Ministrat Ahmeti dhe Zeqiri ... Read More

Protestojnë nxënësit para Komunës së Tetovës (Foto)

22/09/2016

Problemi me transportin e nxënësve që janë më së paku 2.5 kilometër larg shkollës ku duhet të mësojnë në komunën e Tetovës po thellohet ende ... Read More

Komuna e Tetovës fillon me rekonstruimin e rrugës tek “Ish Bibilioteka e Qytetit”

21/09/2016

Në vazhdën e investimeve në infrastrukturë Komuna e Tetovës sot ka filluar me rekonstruimin e rrugës Todor Cifovski Merxhan (tek isht biblioteka e vjetër e ... Read More