Category: LajTme

“lajTme” 61 – Pauza/Пауза

10/08/2016

https://www.youtube.com/watch?v=AAmbBpZudjA Qëndroni me ne shikues të nderuar se fundit të kësaj sezone ju kemi afruar. Në këtë edicion do mund të shihni: Për Ilinden kush ... Read More

“lajTme” 60 – Votues/Гласачи

02/08/2016

https://www.youtube.com/watch?v=Mf1lwrg1Sno& Ju o shikues që "lajTme" jeni duke shikuar, vazhdoni të shikoni se keni për të mësuar: Çfarë po ndodh me votuesit fantom dhe kush ... Read More

“lajTme” 59 – Përgjegjësia/Одговорност

26/07/2016

https://www.youtube.com/watch?v=WQyChkJhYAw Ju shikues të nderuar që mezi na prisni, në këto vapa shumë mos shëtisni, por lajTmet shikoni që të vërtetat t’i mësoni. Nga këto ... Read More

“lajTme” 58 – Marrëveshje/Договор

19/07/2016

https://www.youtube.com/watch?v=4LjAAZ3h0Dc& Shikues të nderuar, jeni lajTme duke shikuar që edhe në këtë të nxehtë, nuk kanë të ndaluar. Në këtë edicion do të ndiqni: Në ... Read More

“lajTme” 57 – Evropa/Европа

12/07/2016

https://www.youtube.com/watch?v=SaIb5CYhsxc Përshëndetje të nderuar evropianë, sepse si ka nis prej Evropës në këtë vend do mbetet vetëm ne me ju thanë. Dy herë ndalen IPA ... Read More

“lajTme” 56 – Rebalanc/Ребаланс

05/07/2016

https://www.youtube.com/watch?v=BY8pLDJnxlU& Të nderuar "lajTme" dashës dhe tjerë dashamirë, edhe ne me buxhet të shkurtuar u desh të bëjmë lajTme edhe mirë edhe lirë. Shihni nëse ... Read More

“lajTme” 55 – Populli vlon/Народот врие

28/06/2016

https://www.youtube.com/watch?v=z6NHMdQ6oBI Përshëndetje shikues të nderuar! Jeni "lajTme" duke shikuar, më të rejat e vendit për t’i kuptuar. Në këto "lajTme" do të shihni: Si sigurimi ... Read More

“lajTme” 54 – Ultimatum/Ултиматум

21/06/2016

https://www.youtube.com/watch?v=g_8SqBdnjEg Shikues të nderuar që me lajme të thjeshta nuk pranoni të jeni të mashtruar, mirë se keni ardhë në lajTmet me rradhë. Shihni se ... Read More

“lajTme” 53 – Fallxhore/Гатачка

14/06/2016

https://youtu.be/BVFKaDjzJt8 Përshëndetje të dashur dashamirë. lajTme për ju sërish kanë gdhirë. A sëmuret pylli, drunjtë apo ata që mbeten pa pyll? Si në qytet i ... Read More

“lajTme” 52 – Hajvar/Ајвар

07/06/2016

https://youtu.be/reU_MGqbGCw Në episodin e ri në lajTme do të ndiqni: Pse i jepet shpërblim në Bosnjë turlifar presidenti? Po ai a ishte krejt me veti ... Read More

“lajTme” 51 – Përmendore informative/Информативни споменици

31/05/2016

https://www.youtube.com/watch?v=pgzhZIvUv70 “LajTme” këtë javë e gjeti si mund njeri dy banesa me i marrë edhe pa qenë funksionar? A erdhën përmendoret për zgjedhje? Kush ia ... Read More