Category: Lifestyle

Dëshironi të humbni barkun? Këto tri ndryshime të rëndësishme do t’ju ndihmojnë në këtë drejtim

19/09/2018

Indet dhjamore të cilat gjenden thellë në bark janë lloji më i keq, sepse nxisin inflamacionin dhe mund të dëmtojnë zemrën. Në anketë të cilën ... Read More

Është më mirë t`ia rrëfesh apo jo tradhtinë partnerit?

18/09/2018

Ta rrëfesh apo ta mbash të fshehtë tradhtinë? Një prej dilemave të përjetshme në dashuri ka të bëjë me rrëfimin e tradhtisë. Në një marrëdhënie ... Read More

Thëniet më të thella nga Platoni

18/09/2018

Gjatë historisë ka pasur shumë pak mendje më brilante sesa ajo e filozofit grek, Platonit. Vetëm kijeni në konsideratë një njeri i cili ka qenë ... Read More

Top dhjetë qytetet e mëdha me kualitetin më të mirë të jetesës në botë

18/09/2018

Këtë javë, ‘Deutsche Bank’ e ka publikuar raportin vjetor që ka të bëjë me kostot e produkteve dhe shërbimeve në qytetet më të mëdha dhe ... Read More

Si ta testoni baraspeshën

18/09/2018

Tentoni që përmes këtyre këshillave të përcaktoni baraspeshën tuaj... Qëndroni drejtë, këmbët duhet t’i keni të afruara, kokën drejtë, duart për trupi. Ngriteni njërën këmbë, ... Read More

Ky është shkaku përse disa çifte dëshirojnë të këmbejnë dashuri në publik

17/09/2018

Mbajtja për dore, puthja në buzë dhe përkëdhelja e butë mbi rroba janë vetëm disa nga veprimet me të cilat çiftet tregojnë ëmbëlsi në opinion. ... Read More

Përse meshkujt duhet të gjunjëzohen kur t’i propozojnë vajzës për fejesë

17/09/2018

Gjunjëzimi është gjithashtu protokoll për shumë rituale ceremoniale, duke përfshirë edhe ato romantike. Fejesa bëhet në atë mënyrë që mashkulli ulet në njërin gju dhe ... Read More

Cilët muskuj i pëlqejnë më së shumti femrat?

17/09/2018

Me siguri se ndonjëherë në jetë keni menduar se cila pjesë e trupit tuaj dëshirohet më së shumti nga gjinia e kundërt. Epo, s’keni nevojë ... Read More

A është njësoj sikur të tradhtojë femra, sikur të tradhtojë mashkulli? Ekspertët thonë se jo

17/09/2018

Çdo njeri ka arsye të ndryshme se përse tradhton – disa janë të dehur dhe budallenj, e disa nuk ndihen të përmbushur nga lidhja aktuale. ... Read More

Shtëpitë e ndërtuara nën dhe gjithnjë e më të popullarizuara – për të jetuar dhe për pushim (Video)

17/09/2018

Do t’jua tregojmë se si duken shtëpitë e tilla nëZvicër, Britani të madhe, SHBA, Zelandë e Re, Ekuador… Disa janë shumë moderne, ndërkaq të tjerat ... Read More

Argjendi i lirë dhe hekuri shiten si platin dhe ar i bardhë: Si ta identifikoni stolinë a është false!

16/09/2018

Stolitë false tashmë një kohë të gjatë janë në treg. Argjendi mund të shitet si ar i bardhë, ndërkaq shenjat e rreme mund të gdhenden ... Read More

Kërcënimet e fshehta: Disa gjëra, të cilat pa u vërejtur shkatërrojnë lidhjen

16/09/2018

Xhelozia, pabesia dhe problemet e ngjashme mund të shkatërrojë lidhjen – këtë gjë tashmë e dinë që të gjithë. Mirëpo ekzistojnë edhe kërcënime të fshehta, ... Read More